I løpet av 2021 kommer SSA padel Steinkjer!

I 2021 åpner Steinkjer SportsArena dørene til hele tre padel-baner! Padel er en racketsport som kombinerer elementer fra tennis og squash.

4 spillere

Lag på to personer.

Rektangulær bane

20x10 meter og over 8 meter takhøyde.

På sandfylt kunstgress

Skånsomt for ankler og knær.

Padel kort forklart

Padel er en racketsport som kombinerer elementer fra tennis og squash. Banen er utformet med vegger, slik som i squash, mens poengsystemet er som i tennis. Banen er 20×10 meter, en tredjedel av en tennisbane. Padel spilles som double (to spillere på hvert lag), og lagene spiller på hver sin side av et nett, slik som i tennis. Veggene brukes i spillet, og kan bety at ballen spretter i uventede retninger.

Racketene er mindre enn squash og tennisracketer, og uten strenger. Dette gir spilleren mer kontroll over racketen.

Padel krever mindre styrke og tekniske ferdigheter enn tennis. Dette gjør det til en sport som passer voksne og barn på forskjellige ferdighetsnivåer. Du opplever tidlig mestring, samtidig som du får deg en god treningsøkt.

Steinkjer Padelklubb

Det er etablert en egen padelklubb, som er organisert under Steinkjer Tennisklubb.

For mer informasjon, ta kontakt med enten Christian Oshaug (Mob: 45 44 65 76), Adam O´Toole (Mob: 47 34 47 75) eller på e-post [email protected]

Kommer i løpet av 2021

Padel er en sport som passer alle aldre og ferdighetsnivåer. Man får raskt mestringsfølelse, det er sosialt og gir deg en god treningsøkt.